Overons

Elly van der Grift

Elly studeerde in 1987 af aan de Academie Fysiotherapie Tim van der Laan in Utrecht. Ze volgde van 1990 – 1994 de post-academiale scholing Kinderfysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Vanaf 1991 is ze ondernemer en praktijkeigenaar op het gebied van de fysiotherapeutische zorg voor kinderen en jongeren van 0 – 18 jaar. In 2010 was ze medeoprichter van Therapeuten Onder Een Dak, een multidisciplinaire samenwerking in het centrum van Zeist. 

Vanaf september 2018 is ze als co-founder van Hoofdmaatje deelnemer van het 'pressure cooker' programma van UtrechtInc, business incubator op het Utrecht Science Park.

Elly van der Grift, Kinderfysiotherapeut & Co-founder van Hoofdmaatje

Freek Noz

Freek studeerde aan de Hogeschool van Utrecht en behaalde in april 2016 zijn diploma Bachelor of Science, werktuigbouwkundig ingenieur. In januari 2017 richtte hij Noz Innovations op, waarmee hij verschillende innovatieve projecten startte. Hij was in dat jaar medeoprichter van Jonge Ondernemers Utrecht. Begin 2018 kwam de samenwerking met Elly tot stand, gericht op de ontwikkeling van start-up
Hoofdmaatje. Vanaf september 2018 neemt hij, als co-founder van Hoofdmaatje, deel aan het 'pressure cooker' programma bij UtrechtInc, business incubator op het Utrecht Science Park.

Freek Noz, Ingenieur & Co-founder van Hoofdmaatje